Flyttstäd Eskilstuna

Din städhjälp i Eskilstuna |

Flyttstäd

Städning vid flytten

När det är dags att flytta är det lätt att förtränga att gamla bostaden måste genomgå en mycket noggrann flyttstädning. Det är en tidskrävande städning som måste göras enligt mäklarsamfundets riktlinjer för att den inte ska bli underkänd. Vi har en lösning på problemet åt dig – Vi kan utföra din flyttstädning åt dig!

Vi har kunskapen för att genomföra en prickfri flyttstädning som garanterat kommer att bli godkänd av mäklaren eller hyresvärden. Är du intresserad av att göra en skattereduktion via RUT löser vi det direkt.

Kontakta oss och gör en offertförfrågan redan idag.

Flyttlådor vid städning

Kvalitetssäkrade

Det är du som bestämmer vad du vill ha hjälp med och vi kommer göra allt för att du ska bli nöjd. Våra medarbetare är utbildade och erfarna och genomför alla städtjänster med stor noggrannhet. Vi har självfallet alla nödvändiga avtal och försäkringar i sin ordning. På alla städtjänster som firman genomför står det tydligt vad som ska utföras på offerten och du som kund har alltid en städgaranti, vilket innebär att eventuella brister justeras kostnadsfritt.

Vi tänker på miljön

När vi genomför alla våra städtjänster har vi alltid ett miljötänk. Miljön är allas ansvar och vi vill inte vara sämre. Vi använder aldrig några miljöfarliga kemikalier och försöker på andra sätt att minska på miljöbelastningen. Det kan vara transporter, återvinning och produkter. Företaget följer gällande miljöbestämmelser men försöker även att arbeta proaktivt.

Vad ingår i en flyttstädning

En flyttstädning är en riktig storstädning eftersom bostaden snart ska bebos av en ny familj. Det står klart och tydligt i mäklarsamfundets riktlinjer vad den ska innehålla. Kort sagt – bostaden ska vara i toppskick och färdig att flytta in i. När vi genomför en flyttstädning arbetar vi metodisk genom samtliga rum och utrymmen.

  • Bostadens golv dammsugs, fuktmoppas, rengöring av golvlister, kontakter, dörrar, karmar, fönsterbrädor och element i bostaden.
  • Förvaring som skåp och garderober rengörs in- och utvändigt.
  • I köket tas alla vitvaror ut och rengörs in- och utvändigt och samtliga skåp och lådor. Köksfläkten rengörs grundligt. Diskbänk och skåp torkas av.
  • Badrummets alla smutsiga och fuktiga utrymmen rengörs med största noggrannhet.
  • Även vinds- och källarutrymmen städas.

 

Flyttstädning godkänd för RUT

När du som privatperson tar hjälp med flyttstädning av en städfirma ingår det i "hushållsnära tjänster" vilket innebär att du får göra en skattereduktion, det vill säga RUT-avdrag. Det är mycket förmånligt och gör att priset på arbetskostnaden halveras. Du måste vara minst 18 år och betala skatt i Sverige. Vi sköter all administration och du ser det nya priset på fakturan.

 

 

Låt oss sköta flyttstädningen