Hemstäd Eskilstuna

Din städhjälp i Eskilstuna |

Hemstäd

Hemstädning av högsta kvalitet

Marknaden för städning i hemmet har exploderat. Städbranschen omsätter många miljarder årligen och det finns tusentals städföretag över hela Sverige idag. Om det är det ökade tempot och stressen i dagens samhälle eller det omåttligt populära RUT-avdragets förtjänst låter vi vara osagt. Branschen har i alla fall blivit rumsren och välmående med korrekta avtal och försäkringar.

Vi har funnits i många år och städar dagligen bostäder och företagslokaler åt nöjda och återkommande kunder. Vårt kundfokus avspeglas genom trygg och säker städning med hög servicenivå.

Återkommande städning

Vi har många tjänster för städning för privatpersoner. Hos oss kan du boka in oss vid enstaka tillfällen eller för återkommande städning. Det innebär att så klart ett lägre pris per städning. Du bestämmer när och hur ofta du vill ha städat. Vill du går det utmärkt att städa när familjen inte är hemma. Tänk vilken lyx att komma hem till ett nystädat hem utan att själv ha städat.

Vår städfirma har stor erfarenhet av hemstädning. Våra miljömedvetna städare är välutbildade och använder professionella städprodukter.  

Hur går det till att få hemstädning? 

Vi hjälper gärna till att städa lägenheten, villan eller radhuset. För att kunna ge dig ett pris (med eller utan RUT) behöver vi veta hur stor din bostad är, vad du vill ha städat och hur ofta. När du godkänner offerten planerar vi in städningen och bestämmer passande datum. 

Det enklaste sättet att fylla i vårt formulär där du specificerar vad du vill ha hjälp med.

 

eskilstunas renaste ugn

Ett rent hem är bra för hälsan

Eftersom vi människor, framför allt i Norden, tillbringar den största delen av livet i våra hem blir det snabbt dammigt och smutsigt. En människa tappar till exempel cirka 100 hårstrån varje dag. Det blir 400 hårstrån för en genomsnittslig familj per dag! Ett dåligt städat hem är inte bara ofräscht och luktar illa, det är också hälsofarligt. I smutsen får nämligen bakterier fäste som inte är bra för oss. Man kan blir sjuk och utveckla allergier. Ett nystädat hem är helt enkelt bra för hälsan och ökar trivseln hemma!

Tryggt och säkert

Vi är väl medvetna om att vissa tycker det är känsligt att någon främmande människa ska städa det egna hemmet. Vår städfirma är mycket plikttrogna och försiktiga när vi gör en hemstädning och behandlar din bostad som det vore vår egen. Självfallet har heltäckande försäkringar och garantier. När du vill att vi ska städa när du inte är hemma har vi noggranna rutiner för nycklar och koder.

Skattereduktion på hemstädning

När vi genomför en hemstädning i Eskilstuna går det utmärkt att nyttja det så kallade RUT-avdraget. Det är mycket enkelt och innebär att arbetskostnaden halveras! Du behöver bara säga till oss så sköter vi kontakten med skatteverkat och det nya priset blir synligt direkt på fakturan. Kriterierna är att du måste vara 18 år och skriven i Sverige. Maxbeloppet ligger 50 000 kr per person och år.

 

 

Hemstädning med RUT-avdrag