Trappstädning Eskilstuna

Din städhjälp i Eskilstuna |

Trappstädning

Trappstädning i Eskilstuna

Entrén och trapphuset utsetts varje dag för smuts och slitage. Människor och djur drar in mängder med grus, regn och snö vilket gör att man måste göra en trappstädning med jämna mellanrum. Ett rent och fräscht trapphus blir mer inbjudande för besökaren. När man håller efter sitt trapphus på ett korrekt sätt ökar inte bara trivseln, det är även investering för framtiden eftersom trapphuset håller sig fräscht över tid. Men att städa trappor i ett flervåningshus är ett stort projekt som tar tid att genomföra. Varför inte ta anlita städhjälp för trappstädningen så det blir korrekt utfört?

Vi har gedigen erfarenhet av trappstädning i Eskilstuna åt fastighetsägare och organisationer. Vi städar effektivt och med stor noggrannhet. Kontakta oss via vårt formulär så hittar vi ett bra upplägg för ditt trapphus och entré. Det är vanligt att skriver ett avtal på kontinuerlig trappstädning.

skurmaskin städar i trappen

Vårt arbetssätt

När du som kund är intresserad av hjälp med trappstädning eller någon av våra andra städtjänster ska du berätta allt om ditt trapphus. Vi behöver veta hur stort trapphuset är, antal våningar, om det finns hiss och hur entrén ser ut. Ju mer information vi får desto mer exakt blir offerten. Vi har stor erfarenhet av trappstädning och vet att trapphus kan se mycket olika ut. Det är du som bestämmer tidsintervallen för städningen. 

Hur städar vi ett trapphus?

Beroende på hur just ditt trapphus ser skräddarsyr vi trappstädningen utifrån det. Men rent generellt utförs städningen enligt en grundmodell. Först och främst sopas och skuras entrén och trapphuset noggrant. Sedan torkas och rengörs samtliga ledstänger, dörrar och fönster. Vid entrén dammsugs och skakas eventuella mattor. Även hissen skuras och dammtorkas.

Sedan planerar vi tillsammans in när städningen ska genomföras. Våra trappstädare är mycket erfarna och noggranna. De använder endast miljögodkända stödprodukter för en ren och hälsosam miljö i trapphuset. Efter avslutad städning sker alltid en besiktning.

Våra arbetsmetoder

När man utför en trappstädning måste man noga ta reda på alla detaljer om trapphuset, entrén och eventuella hissar. Antalet våningar är såklart viktigt för att kunna planera städningen och ge en korrekt offert. Därför är det viktigt med en tidig dialog med dig som kund för att kunna planera in en effektiv städning samt att estimera tidsåtgången. Sedan skräddarsyr vi tidpunkter och hur ofta städningen ska genomföras. Våra professionella trappstädare utför städningen metodiskt och med stor noggrannhet. Efter avslutad städning görs en besiktning.

 

Effektiv trappstädning åt företag och fastighetsägare